BELI PRODUK HIRAQ SECARA ONLINE. TIADA CAJ PENGHANTARAN!

Isnin, 10 Disember 2012

PRODUCT REVIEW: AS BEAUTY FACIAL TREATMENT 3 IN 1

AS BEAUTY FACIAL TREATMENT 3 IN 1 - Produk rawatan kulit muka dari bahan semula jadi yg ringkas dan memberi kesan yang menakjub kan dengan hanya 3 langkah mudah, kulit akan kelihatan bersih, putih berseri dan gebu.


Produk As Beauty diformulasikan menggunakan air dan lumpur dari gunung berapi. Air dari  gunung berapi ini mengandungi belerang atau sulfur semulajadi yang sangat membantu dalam mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat dan parut jerawat.

Bertindak dengan meningkat kan metabolisme kulit dengan penjanaan sel2 baru, merencat kan proses penuaan, mengurang kan garis2 halus, menambah ketegangan kulit dan mengekal kan kelembapan semulajadi agar kelihatan muda sentiasa. 

Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilang kan jerawat, jeragat, bekas jerawat, mengecil kan pori2 serta mencerah kan tona kulit muka.


Ia sangat sesuai utk semua jenis kulit dan semua jantina.
As Beauty:
-Tidak mengelupaskan kulit
-Tidak menyebabkan kulit menjadi nipis
-TIDAK mengandungi HIDROQUINON
-Telah DILULUSKAN oleh KKM (nombor KKM : KKM NOT 101102420K)

AS BEAUTY FACIAL TREATMENT 3 IN 1 - mengandungi 3 item iaitu:

1- Vitamin E Soap - Digunakan utk menghilang kan kesan2 parut dan sel2 mati pd kulit wajah. Cuci muka dgn sabun vitamin E sekurang2 nya 2x sehari - pagi & petang.


2. Day Cream / Krim siang - Diguna kan pd siang hari sebagai alas bedak dan bertindak sebagai pelindung UV dan dlm masa yg sama menghalus kan kulit. Jika kulit kering, basah kan sedikit muka atau jari, supaya sapuan krim akan jadi lebih mudah. Sapu krim dgn sapuan yg nipis sahaja. 


3. Night Cream / Krim Malam - di pakai pd malam hari utk merawat wajah. Selepas mencuci muka dgn sabun Vitamin E, sapu kan krim malam dgn sapuan yg nipis pd kulit wajah. Jika terasa pedih pd kulit muka, jangan pakai krim malam dulu, tetapi terus kan penggunaan sabun vitamin E dan krim siang utk 2-3 hari. Selepas itu baru mula kan penggunaan krim malam. Antara kesan biasa krim malam ialah: gatal di tempat tertentu yg bermasalah, pengeluaran minyak yg berlebihan dlm masa 4-7 hari tetapi akan beransur kurang. Bagi kulit yg bermasalah atau tidak mendapat penjagaan yg wajar sebelum ini, akan terdapat pengelupasan halus di bahagian muka yg bermasalah serta kulit akan menjadi kering dan sedikit kesat.


Selepas mendapat hasil yg memuaskan, krim malam boleh di kurang kan penggunaan nya selang 3-4 hari sekali. Kerana ia bertujuan sebagai penjagaan dan bukan lagi bertujuan sebagai rawatan dan krim siang boleh di pakai pd setiap hari sebagai alas bedak/pelindung UV. 


Testimoni pengguna AS BEAUTY FACIAL TREATMENT 3 IN 1


Kesan penggunaan As Beauty, perubahan kulit wajah menjadi semakin bertambah baik


 Testimoni - Najihah 
Setelah menggunakan As Beauty :

1. Wajah nampak cerah
2. Lubang pori - pori semakin mengecil
3. Bekas Jerawat beransur hilang
4. Jeragat hampir tiada
5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut
6. Tona muka sekata
7. Blackhead & Whitehead hampir tiada

Tiada ulasan:

Catat Ulasan