BELI PRODUK HIRAQ SECARA ONLINE. TIADA CAJ PENGHANTARAN!

Jumaat, 21 Oktober 2011

Servis macam ni pun ada ke?

Aku wat entry ni bukan bertujuan utk melucah yer.
Cuma terkejut + pelik.. servis macam ni pun ada ke.

 Di Jepun terdapat satu kumpulan amal yang menggelar kumpulan mereka "Whitehands" yang membantu orang2 cacat yang tidak dapat bermasturbasi secara normal beronani. Ditubuhkan pada tahun 2008 dan sehingga kini telah meluaskan operasi nya sehingga ke 18 buah daerah di Jepun.

Salah seorang yang mendapatkan perkhidmatan kumpulan Whitehands ialah lelaki ini. Dia sangat2 berterima kasih kerana ada kumpulan amal seperti ini. Dahulu nya dia berasa sangat terseksa dan menderita kerana orang cacat juga mempunyai dorongan nafsu seperti lelaki normal yang lain. Kini sudah 3 tahun dia menggunakan perkhidmatan kumpulan ini.


Caj untuk perkhidmatan ialah 3500 Yen untuk 15 minit, 5500 Yen untuk 30 minit dan lebih 10,000 Yen untuk 1 jam.

Yang terlintas kat kepala aku; kalau kerja amal tak kena bayar. Free je ye tak. Ni siap bayar per hours tu, dah macam langgan pelacur pulak. Giler kentang betul!

sumber: thanks tu Dhaniels.com

Kasih si kecil

Selamat pagi sabtu semua.. ;)
hari ni kerja half day ke..
pada yg bercuti mesti seronok kan.. ya beda bedooo

Hari ni aku nak share pasal kisah si anak kecil yang mempunyai hati yang besar. Si kecil ini bernama Dong Xinyi dari Shandong, China. Dia baru berumur 3 tahun tapi dah boleh memikul tanggung jawab untuk menjaga ayah nya yang berumur 26 tahun  kerana menghidapi penyakit lumpuh akibat kemalangan. Ibu nya pula menghilang kan diri setelah ayah nya di dapati lumpuh setelah kemalangan.

Setiap hari adik Xinyi melakukan rutin yang sama. Menyediakan air untuk mandian ayah nya. Merawat dan membersihkan kotoran ayah nya serta menyediakan segala keperluan ayah nya.


Adik Xinyi di lahirkan dalam sebuah keluarga petani di kota Huanghia daerah Shandong, China pada tahun 2007. Beberapa bulan kemudian ibu nya membawa nya keluar dari rumah setelah ayah nya mengalami lumpuh akibat kemalangan. Namun awal tahun ini, si ibu telah mengirimkan kan Xinyi kembali kepada ayah nya. Tidak di ketahui mengapa ibu nya melakukan begitu. Dan semenjak saat itu dia mula merawat ayah nya.


 sedang membuat persiapan untuk menyediakan makan malam untuk ayah tersayang


Bahagia nya ibu bapa yang di anugerah kan anak seperti ini kan. 
Di kaulah kupu-kupu syurga ;)

sumber: terima kasih RuangHati.com

Ibu gila! Mandi kan anak dalam mesin basuh hingga mati..


Disana sini kekejaman terhadap kanak2 berleluasa..
Mungkin kerana mereka insan yang lemah, tidak berdaya untuk melawan, jadi kita sering menjadikan nya tempat untuk melepas kan kemarahan..

Ini memang kerja gila, semesti nya langsung tidak berperikemanusiaan. Sanggup membunuh anak yang di kandung nya sendiri.

Di Tokyo, seorang ibu di tahan polis kerana menyebab kan kematian anak nya dengan memasuk kan anak nya ke dalam mesin basuh yang sedang berpusing. Dia juga mengakui telah beberapa kali melakukan nya dengan menutup mulut anak nya dengan kain serta mengikat tangan dan kaki nya kemudian menyuruh nya duduk di dalam mesin basuh yang penuh dengan air dan kemudian menggerak kan mesin basuh tersebut.

Menurut harian Asahi, ibu terbabit telah bercerai dengan suami nya sejak tahun 2008. Dan semenjak itu lah dia mula mendera anak nya..

Kesian nya si kecil ku.. Tahun2 yang penuh azab bagi mu.. Semoga kau bersemadi dengan aman bidadari kecil ku..

kau pergi jua sayang.. ;(


Kau pergi jua sayang..

Adik Wang Yue Yue telah di sahkan meninggal dunia awal pagi tadi setelah hampir seminggu bertarung nyawa di hospital.

Sebak di dada mengundang air jernih mengalir dari kelopak mata aku. Kesian pada si kecil yang malang ni.

Adik Yue Yue di sahkan meninggal kerana kegagalan sisem badan nya berfungsi. Sebelum itu dia tidak sedarkan diri dan menyukar kan para doktor untuk menyelamat kan nya kerana otak nya tidak lagi berfungsi.

Jika itu yang terbaik untuk mu, ku relakan sayang..


“Selamat tinggal Yue Yue, tiada lagi kenderaan di syurga.
“Yue Yue, selamat tinggal, dan jangan lagi dilahirkan sebagai rakyat China pada masa depan,” antara tulisan yang diluahkan oleh bloger di China mengenai kematiannya.