BELI PRODUK HIRAQ SECARA ONLINE. TIADA CAJ PENGHANTARAN!

Khamis, 1 November 2012

PRODUCT REVIEW; FELINNA BEAUTY-INCH LOSS LOTION

 As salam semua..
Last saturday, page Rahsia Kecantikkan Dalaman ada launched 1 produk baru.
So, aku nak review sikit kat sini mengenai produk FELLINA BEAUTY - INCH LOSS LOTION


FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION - merupakan produk baru di pasaran berasas kan losen yang berfungsi untuk membakar lemak2 berlebihan pada tubuh badan kita, contoh nya bahagian pinggang,perut, peha,pinggul,lengan dan kawasan2 yg sewaktu dengan nya. Disamping itu pengguna juga dapat merasa kan perubahan pada kulit mereka di mana kulit mereka akan lebih sihat, warna kulit akan sekata, lebih lembut dan halus.

Dan yang paling penting FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION mendapat kelulusan dpd Kementerian Kesihatan Malaysia dan di sah kan HALAL dpd JAKIM.FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION mempunyai tekstur yg sangat lembut berwarna merah jambu dan mudah meresap ke dalam kulit. Ianya berbau wangi dan bila di pakai terasa berangin dan tidak panas. Sesuai di pakai pada bila2 masa yang kita kehendaki dan tidak terhad kepada wanita sahaja. Memandang kan kaum lelaki zaman sekarang juga mementing kan ketrampilan bentuk badan, FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION ini amat berbaloi utk di cuba.

FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION - mengandungi 180ml  sebotol utk penggunaan selama sebulan dgn kekerapan sapuan sebanyak 2x sehari. Cara penggunaan nya sangat mudah; selepas mandi, sapu kan losen sehingga meresap ke dalam kulit pada bahagian2 badan yg di ingini.

Sedikit tips penggunaan FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION yang betul.
Testimoni pengguna FELLINA BEAUTY INCHLOSS LOTION

Harga pasaran utk semenanjung: RM75 sebotol termasuk kos pos.

Sabah/Srwk: RM75 + RM 5 utk kos possesiapa yg berminat utk mencuba losen ini atau nak jadi dropship agent bole pm saya di facebook ye;
http://www.facebook.com/pages/Rahsia-Kecantikan-Dalaman/107731579288083
Tiada ulasan:

Catat Ulasan