BELI PRODUK HIRAQ SECARA ONLINE. TIADA CAJ PENGHANTARAN!

Selasa, 1 November 2011

FESTIVAL SEKSUALITI DI MALAYSIA!

SEKSUALITI MERDEKA 2011
Queer Without Fear
1 Nov – 13 Nov, 2011
The Annexe Gallery, KL

Astaghfirullahalazim..
Ni memang post yg berjaya membuntang kan biji mata aku pada hari rabu yang berbahagia ini..
Pelik nya, aku skang kat Malaysia ke kat U.S ni.. Iskkk tak takut ke dgn balasan Allah!

Please lah do something wahai org2 yg mempunyai kuasa untuk bersuara, cegah sebelum parah. Takut lah dengan balasan Allah. Tak kan kita nak peristiwa kaum Nabi Lut menimpa kita di Malaysia ni. Mana lah NGO islam yang lantang bersuara. Kalau PAS dah tak boleh di harapkan, bangkit lah pemuda UMNO untuk berjuang. Ketepikan lah hal politik, ini adalah agama kita, tanah air kita dan tanggung jawab kita bersama. Takut nanti esok lusa, anak2 bangsa kita jugak yang terjebak. Silap haribulan, siap jadi presiden lagi..

Jangan lah di cemari bulan yang mulia ini. Orang lain berlumba-lumba pi festival haji kat Makkah, tapi kita kat Malaysia berfestival maksiat pulak.. Hinanya!

Serba sedikit sinopsis Festival Seksualiti Merdeka;
1. Berlangsung dari 1 Nov - 13 Nov 2011 di The Annexe Gallery, ini adalah tahun kedua penganjuran nya di Malaysia.
2. Festival ini adalah untuk meraikan warga gay, lesbian, biseksual, transeksual atau kumpulan pengamal seks songsang di Malaysia.
3. Antara penaja nya ialah; Amnesty International Malaysia, Bar Council Human Rights Committee, Justice For sisters, SUARAM, etc (banyak lagi)
4. Di rasmikan oleh Dato Ambiga Sreevanasan!
5. Objektif festival; mendesak penerimaan masyarakat ke atas golongan LGBT sekaligus memperjuangkan amalan seks songsang di halalkan di Malaysia.

Apa effect festival atau pun kumpulan ni kepada masyarakat, Kepada generasi seterus nya, kepada anak, cucu kita suatu hari nanti.. Jernih kan fikiran kita bersama, dan jangan di politik kan isu agama. Ini adalah tanggung jawab kita semua umat islam. Di harapkan ada NGO / para ulamak yg dapat memimpin kita menentang kejahilan ni.

Semoga Allah melindungi kita semua.. amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan