BELI PRODUK HIRAQ SECARA ONLINE. TIADA CAJ PENGHANTARAN!

Isnin, 3 Oktober 2011

smile.. ;)

Sesuatu yang membuat kan aku tergelak kecil sendiri..
Hopefully, dapat menceriakan u'olls jugak

ni kisah seorang jejaka yang meminta rakan nya untuk meng'edit' gambar nya.. tapi hasil nya amat lah memeranjat kan diri nya.. haha

 ini adalah gambar asal


Dibawah ini adalah antara gambar2 yg telah di edit ;)






mesej yang ingin di sampai kan ialah; berhati2 bila post kan gambar anda di facebook or whatever apa pun laman web sosial yang lain ye ;)

Nak tengok gambar selanjut nya korang klik link di bawah ni yek ;)

http://malaysian-choice.blogspot.com/2011/09/berhati-hati-bila-post-gambar-anda-di.html
 p/s: tq for make me smile

2 ulasan:

  1. thnks alia, already follow you too

    BalasPadam
  2. most welcome ;) hopefully can make u cheer up

    BalasPadam